Vitalsunhed.dk er reklamefinansieret

Bedste bøger om sundhedsfremmende effekter for kroppen ved kulde og varme

I denne artikel får du anbefalinger til bøger der omhandler de sundhedsfremmende effekter ved eksponering af kulde og varme (udarbejdet i april 2024).

Se bøger der fremgår i denne artikel her:

Bog anbefalinger

"Thermalist"
af Susanna Søberg

Pris: 239,95 kr. 

Pris: 299,95 kr. 

Thermalist

Kulde, varme og åndedrættet - den livsforlængende antistress-kur

Susanna Søbergs forskning har vist, at små doser af “mikrostress” gennem eksponering for kulde, varme og kontrolleret åndedræt kan være nøglen til at forebygge livsstilssygdomme og langvarig stress.
 
I hendes bog “Thermalist” tager Susanna os med på en videnskabelig rejse, der kombinerer ældgammel viden med den nyeste forskning for at forklare, hvorfor vi bør omfavne kulden og varmen.
 
Gennem letforståelige forklaringer og inspirerende personlige historier lærer vi, hvordan mikrostress kan hjælpe med at forlænge vores liv, mindske stress, øge vores glæde og forebygge mod livsstilsygdomme.
 
Professor Andrew Huberman fra Stanford University har rost Susannas tilgang og anbefaler 11 minutters kulde og 57 minutters varme om ugen som en enkel, men effektiv metode baseret på solid forskning.
 
Susanna Søberg har en ph.d. og førende ekspert på området. Hendes videnskabt er anerkendt i hele verden, og hundes bog “Hop i havet” er oversat til 13 sprog.

Læs mere og gå til billigste forhandler:

Vital Sundhed er skabt med det formål at informere forbrugere om sundhedsfremmende produkter, samt skabe let overblik over omtaltes produkters egenskaber og priser. Så besøgende får de bedste forudsætninger for at finde bedste produkt, til den bedste pris. 

Om Vital Sundhed

Læs mere om Vital Sundhed her
Moldaugade 1
2300 København S
Frederik@vitalsundhed.dk
CVR: 38358448

Scroll to Top