Hvornår og hvorfor skal man købe et isbad?

Der er ikke et tidspunkt, der er bedre end andre, til at investere i et isbad, hvis du gerne vil komme i gang med at drage fordel af de sundhedsfremmende fordele.

Der er dog “strategiske” fordele, alt efter hvornår du køber isbadet.

Hvilken årstid skal man købe et isbad?

Sommer:
Hvis du køber isbadet om sommeren, har du altid mulighed for at køle kroppen ned, det er samtidig også et godt tidspunkt at træne din krop til at isbade om vinteren. Isbad er typisk godt isolerede, men i sommerperioden er man nødt til at tilføje is for at vedligeholde den kolde temperatur.


Vinter:
Hvis du køber isbadet om vinteren, vil du have mulighed for at få gavn af de sundhedsfremmende effekter i eget hjem. Det er mere praktisk end at skulle transportere sig frem og tilbage, og varmen er altid tæt på indenfor. Isbadet er også den bedste løsning for at træne og tilvænne sin krop til isbadning.

Der er fordele og ulemper ved begge årstider, men det vigtigste du skal vide er: Isbadet vil gøre det mere praktisk at få gavn af de sundhedsfremmende effekter.

Isbad kar fyldt med isterninger.

Hvorfor skal man købe et isbad?

Du skal købe et isbad, hvis du er interesseret i at udfordre dig selv og din krop med det kolde gys. Du skal være indstillet på, at din krop skal tilvænne sig kulden og at du mentalt skal overvinde dig selv. Prisen for at overvinde dig selv og det kolde gys er, at du vil blive belønnet af de mange sundhedsfremmende fordele isbadning har at tilbyde, som du kan læse mere om i de andre afsnit på denne side.

Hvis du allerede er garvet isbader, og har erfaring med isbadning, er der stadig gode grunde til at købe et isbad. Isbadning i hjemmet med et kar, gør isbadning mere praktisk. Du slipper for transport frem og tilbage, og vil kunne drage fordel af de sundhedsfremmende fordele ved isbadning hjemmefra.

Derudover vil du let kunne forberede dig på at isbade i de kolde måneder.

Få anbefalinger til isbade

Klik her og få anbefalinger til prisvenlige isbade i høj kvalitet.

Vital Sundhed er skabt med det formål at informere forbrugere om sundhedsfremmende produkter, samt skabe let overblik over omtaltes produkters egenskaber og priser. Så besøgende får de bedste forudsætninger for at finde bedste produkt, til den bedste pris. 

Om Vital Sundhed

Læs mere om Vital Sundhed her
Moldaugade 1
2300 København S
Frederik@vitalsundhed.dk
CVR: 38358448

Scroll to Top